Ga naar hoofdinhoud

Ik ben Britt, gespecialiseerd in het visualiseren van data, oplossen van problemen en het ontwikkelen van visuele identiteiten.

Ik heb de afgelopen jaren voor veel verschillende opdrachtgevers mogen werken, van startups tot grote corporates. Maar het aller liefst werk ik aan projecten met maatschappelijk impact. Want mensen (verder) helpen door middel van technologie vind ik aller leukste om te doen.

Ervaring

UX Designer | Maart 2018 – heden

Ik ben als UX ontwerper verantwoordelijk voor het oplossen van complexe vraagstukken, het creëren van een optimale gebruikerservaring en het uitwerken van de oplossing in een interactief prototype voor verschillende digitale bureau’s.

Interactief kunstenaar | 2017 – heden

Bij een kunstenaarscollectief werk ik als kunstenaar aan verschillende interactieve kunstinstallaties met een digitale twist. De focus ligt op het creëren van interactieve ervaringen voor evenementen.

Docent | Augustus 2020 – Augustus 2021

Als docent geef ik les in de vakken Design Patterns en Datavisualisatie op de opleiding Communication and Multimedia design. Ik ben verantwoordelijk voor het geven van hoorcolleges en het coachen en begeleiden van studenten.

Opleiding

Communication and Multimedia Design | 2016 – 2020
Minor Visual Interface Design en gespecialiseerd in Behavioural Design en UX.