Ga naar hoofdinhoud

Preventief onderzoek en advies

Bij PREPTIC kun je terecht voor preventieve gezondheidschecks waarmee je controle krijgt over je eigen gezondheid. Krijg inzicht in je energie- en stressniveau, vitamines en je organen.

Het platform

PREPTIC vroeg ons om een B2B platform te bouwen om potentiële leads te voorzien van informatie. We ontwierpen de website waarbij ik verantwoordelijk was voor de digitale doorvertaling van het merk en de technische realisatie van de website.

Naast het B2B platform is er ook nog een portal waar gebruikers hun testuitslagen kunnen inzien. Het portal biedt gebruikers inzicht in hun testuitslagen, progressie en biedt de mogelijkheid om een persoonlijk coaching traject te volgen om je gezondheid (weer) op peil te houden.

Het labsysteem

Naast het platform moest er aan de achterkant ook nog een hoop gebeuren. Handmatige labuitslagen kostten artsen veel tijd, en die tijd is ontzettend kostbaar.

Ik heb gewerkt aan de automatisering van de labuitslagen door het werkproces van de artsen in kaart te brengen en vervolgens te digitaliseren in een labsysteem. Dit heeft ervoor gezorgd dat labuitslagen niet meer handmatig gemaakt hoeven te worden, uitslagen teksten geautomatiseerd zijn en de kans op fouten zo klein mogelijk is.