Ga naar hoofdinhoud

Duidelijkheid over je gezondheid met gezondheidstesten voor thuis

Suresy is een nieuw gezondheidsplatform die op een laagdrempelige manier inzicht geeft in jouw gezondheid.

Van testen naar thuistesten

Sinds de corona crisis zijn thuistesten niet meer weg te denken uit de samenleving. Met de komst van het eenvoudig testen vanuit huis is ook de vraag van andere zelftesten toegenomen. Suresy streeft ernaar om hét digitale platform te worden om invulling te geven aan deze behoeftes. Met als doel meer duidelijkheid te krijgen over je gezondheid.

Een gezondheidsplatform waar de gebruiker centraal staat

Met een vast scrum team werkten we aan de realisatie van het platform. Binnen het team ben ik verantwoordelijk geweest voor het ontwerp en (een deel van) de technische realisatie van de website.

Samen bedachten we het helpcentrum; een online plek om medische kennis te kunnen delen op een begrijpbare manier. Dit vormde de verbindende factor tussen mens en arts.

Daarnaast bedachten we “My Suresy” een online omgeving waarin je testresultaten kunt inzien en persoonlijke coaching kunt krijgen aan de hand van jouw testresultaten.

Maandelijkse doorontwikkeling op basis van gebruikersbehoeften

Tijdens de ontwikkelingsfase hebben we ons gericht op het creëren van een schaalbaar en gebruiksvriendelijk platform. Aan de hand van data en inzichten van gebruikers ontwikkelden we het platform verder. Door stapsgewijs nieuwe features uit te rollen, gebruik te maken van A/B testen en gebruikersinzichten, konden we gericht ontwikkelen.

We zijn er trots op dat we gezondheidsplatform hebben gemaakt dat mensen helpt meer inzicht te krijgen in hun gezondheid en dat we bijdragen aan de toekomst van gezondheidszorg.